Tanulj angolul otthonról!

Skype letöltése

A skype-ot 11 éve használom. Ez egy ingyenes chat program, ami működik kamerával is. Lehet vele megosztott képernyőt csinálni, fájl küldést, chat-elni, stb. Mivel ingyenes, így egy filléredbe sem kerül és korlátlan hívást tudsz vele folytatni, akár órákon át egyhuzamban. 
Itt tudod letölteni a skype-ot: Klikk ide

A Skype minden eszközön működik: asztali számítógép, laptop, mobil telefon és tablet. Letöltés után vegyél fel a listádra, és írj egy üzenetet! A skype nevem: "byaslondon" (Szalontai Teréz)

 

Lehetséges hibaforrások és tesztelés: 

1.) Gyenge az internet --> állíts le minden más futó programot, szólj a gyerekeknek, házastársnak, lakótársaknak hogy a hívás idejére ne használják a netet, vagy függesszék fel a film nézést, letöltést. Használj kábeles internetet, optikai kábeles vagy TV kábeles a legjobb. Mobil internet esetén menj olyan helyre, ahol 4G szolgáltatás elérhető és jó a térerő. Használj másik készüléket (telefon, tablet, laptop, asztali számítógép) Válts nagyobb előfizetésre, hogy nagyobb legyen a sávszélesség. (nagyobb havi csomag). Ellenőrizd, hogy a számítógéped milyen sávszélességet tesz lehetővé.

2.) A számítógéppel van gond. Vizsgáltasd át szakemberrel, futtass vírusirtót, nézesd meg a tűzfal beállításokat. Próbáld ki másik eszközzel. Tisztíttasd ki, néha belül is nagyon beporosodik, főleg a ventillátora. Ha már hallható hangot ad, viheted a szervízbe tisztíttatni. Néhány évente célszerű átnézetni, tisztításra vinni.

3.) Tesztelésre tökéletesen jó a skype ingyenes hívástesztelő szolgáltatása, ami így működik: 

- Vedd fel az "echo123" nevű skype robotot a partner listádra.
- Hívd fel. A hívás ingyenes és akárhányszor ismételhető.
- Végezd el a kamera, mikrofon beállításokat
- kérj meg egy ismerőst, hogy felhívhasd és teszteld vele a beállításaidat

A skype minden eszközön fut (telefon, tablet, asztali számítógép, laptop). Mindegyiken ingyenes és korlátlan.