Tanulj angolul otthonról!

A tanár


A tanár:

Szalontai Teréznek hívnak. 11 éve főállásban tanítok csak online skype-on keresztül magántanulókat. A Pécsi Tudományegyetem Szekszárdi karán végeztem diplomás pedagógusként. Azóta mint magántanár dolgozom, jelenleg már otthonról teljes állásban. Az internetes tanulás a vírus miatt már mindenki számára ismert. Egyéni vállalkozóként mint átalány adózó folytatom a tanítást, így cégek számára is tudok számlát adni. (diplomás, számlaképes vagyok)

Az órákat skype-on keresztül tartom, főként a beszédfejlesztésre fókuszálunk, de ennek része a nyelvtan is. A New Headway sorozatból tanítok sok más kiegészítő könyvet használva.

Vállalok:
általános beszédfejlesztést, gyakorlást, pótvizsgára felkészítést, külföldi útra készítést, munkahelyi angolt, üzleti angolt, állásinterjú felkészítést, korrepetálást, minden korosztálynak és minden szinten. (tanulási nehézséggel küzdő gyerekeknek is- hiperaktivitás, diszlexia, diszgráfia, figyelem zavar, SNI, BTM), érettségi, emelt érettségi és nyelvvizsga (magyar, nemzetközi minden szinten) felkészítést.

Videó bemutatkozás (eredeti méretben Facebook-on: Klikk ide)


Az órák 60 percesek, mindig előre rugalmasan megbeszélt időpontban zajlanak skype-on. Minden nap tanítok (hétvégén is) reggel 8-tól este 8-ig bezárólag. 

Diákjaim főleg egyetemisták, közép- és felsővezetők, esetenként tinédzserek vagy gyerekek. Idősebb korosztályban is vannak tanulóim, 50-60 évesen, nem a kor számít. 

Magyarországon élek, a Dél-Dunántúlon nyugodt környezetben, kisváros zöld negyedében.

Jobb felső sarokban vagyok.

Név: Szalontai Teréz
Facebook: https://www.facebook.com/otthon.tanulj
Email: tanardiak@yahoo.com
Skype: byaslondon
Instagram: https://www.instagram.com/terez.szalontai